Sesiunea de evaluare 2012

Comitetul de Formare al Institutului de Formare al SRP a anunțat următoarele rezultate:

Rodica Ciociltan (Ivan) și Bogdan Cuc au fost admiși ca Membri asociați ai SRP.

Daniela Popa a primit acceptul CF de încheiere a formării.

Claudiu Ganciu a primit acceptul CF pentru a trece la cea de a doua supervizare clinica.

Alina Csatlos a fost admisă candidat SRP.

Sesiunile de evaluare 2011

În octombrie 2011 au fost confirmate ca și membri titulari Brindușa POP și Simona TRIFU, iar Ileana BOTEZAT-ANTONESCU a fost confirmată membru direct IPA.

În luna iulie 2011 au fost confirmați ca membri titulari: Gianina MICU și Camelia PETCU, în timp ce Ioana GEORGESCU a fost confirmată ca membru direct IPA.

Tot cu prilejul vizitei din iulie 2011 a Sponsoring Committee IPA: Diana BLAJ, Stefania CIUDIN, Andreea DUMITRESCU, Ana Maria IORDACHE, Adriana MAGURA, Florica MOLDOVEANU, Simona MUDAVA, Oana Laura NICA, Mihaela POSTOLACHE și Oana PUIU au primit evaluări pozitive fiind incluse în grupul de candidați.

În luna martie 2011 au fost confirmati de către SC ca membri titulari: Monica BALASA, Andrei CONSTANTINESCU, Georgiana DOBRESCU, Daniela IRIMIA și Catalin POPESCU.

Sesiunile de evaluare 2010

În urma evaluărilor efectuate de SC în noiembrie 2010 Alfred DUMITRESCU și Silvia PAPADIMA au fost confirmați ca supervizori (actualmente "Training analysts", analiști formatori, membri ai Institutului de Formare)

În urma evaluărilor efectuate de SC în iunie 2010 Ina FOCSANEANU, Corneliu IRIMIA și Daniela LUCA au fost confirmați ca membri titulari având dreptul să efectueze analize de formare pentru viitorii candidați. Ioana LAZAR și Simona REGHINTOVSCHI au fost evaluate pozitiv pentru statutul de "membru direct IPA".

În iunie și noiembrie 2010 au primit evaluări pozitive, fiind incluși în grupul de candidați: Valerica CHIRILA, Claugiu GANCIU, Petruta GHEORGHE, Valentin MULTESCU, Anatol Eduard REGHINTOVSCHI, Gabriela ROMANET și Alexandra TIMOFTE.

În urma evaluărilor efectuate de SC în octombrie 2009 Brindușa Pop a fost confirmată "membru direct IPA" și a fost validată de către Consiliul Executiv al IPA în ianuarie 2010. Ioana Lazar și Simona Reghintovschi au obținut evaluare pozitiva la finalul celor două cazuri supervizate. In grupul de studiu IPA au fost acceptati doi noi candidați: Georgiana Branisteanu și Codruta Zerfas.

Sesiunile de evaluare 2009

În urma vizitei SC din luna iunie 2009 Simona TRIFU a fost confirmată ca "membru direct IPA", fiind validată de catre CE al IPA în ianuarie 2010. De asemenea Ioana IONESCU și Stefania D.NITA s-au alăturat grupului de candidați.